Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στον κόσμο της σύγχρονης καθημερινότητας - Καλωσορίσατε στην Apollonia Farm


H Apollonia Farm δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής τυποποίησης και εμπορία  κρητικών  ποιοτικών προϊόντων. Είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό Super Market που προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (φρέσκα & συσκευασμένα) και μπορεί να εξυπηρετήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων. Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο την ώρα που σας εξυπηρετεί, με φορτηγά ψυγεία της courier έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των προϊόντων κατά την παράδοσή τους.


Οι συνεργάτες μας θα σας παραδώσουν τα ψώνια στην πόρτα σας, ή ακόμα και στην κουζίνας σας αν το επιθυμείτε, κάνοντας έτσι την καθημερινότητα σας πιο εύκολη, εάν δώσετε την παραγγελία σας έως τις 10.00 το πρωί, μπορεί να εκτελεστεί αυθημερόν.

H Apollonia Farm προσφέρει στους πελάτες του πάνω από 200 προϊόντα με την εγγύηση καλύτερης τιμής και προσφορών της Απολλώνια κρητικά προιοντα ως αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της. Γνωρίστε τα εκλεκτά προϊόντα και τις καθημερινές προσφορές μας και ξεχάστε την ταλαιπωρία των Super Market για πάντα...

Apollonia Farm  –