Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τα στοιχεία "Προσωπικού χαρακτήρα" που μας εμπιστευτήκατε είναι πολύ σημαντικά για μας, και σας βεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από οποιονδήποτε τρίτο, για λόγους προώθησης πωλήσεως αγαθών ή παροχής υπηρεσιών δι' οποιουδήποτε άλλου μέσου.

· Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές δικλείδες ασφαλείας σε σχέση με την συλλογή, αποθήκευση και πρόσβαση προσωπικών πληροφοριών που κάνουν τους χρήστες αναγνωρίσιμους.

Σε καμία περίπτωση η εταιρεία μας δεν θα διαθέσει με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα πληροφορίες συγκεκριμένων πελατών της σε τρίτους, εκτός και αν υπάρχει η εκ των προτέρων έγγραφη σχετική αδειοδότηση από πλευράς των πελατών ή έχει ακολουθηθεί η νόμιμη οδός.


Οι διαδικασίες διασφάλισης συνεπάγονται ότι πιθανά, περιστασιακά, μπορεί να ζητήσουμε περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητος πριν θέσουμε στην διάθεσή σας ακόμα και τα δικά σας προσωπικά δεδομένα.
Καθώς η λειτουργία του toys-games-equipment-decoration.com βασίζεται στο Διαδίκτυο (Internet), είναι σχεδιασμένο με υψηλά πρότυπα ασφαλείας, ώστε να κάνετε χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας με τις πλέον ασφαλείς συνθήκες.


Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Επικοινωνία»
Η χρήση από εσάς της ιστοσελίδας www.apolloniamarm.com συνεπάγεται την αποδοχή από μέρους σας αυτής της πιθανής διαδικασίας.


Η Ιστοσελίδα μας (apolloniamarket.gr) χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης βάσει της νομοθεσίας. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες της σελίδας μας, καθώς διασφαλίζουν διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας για να επικοινωνήσετε μαζί μας , δεν αποθηκεύουμε και δεν μοιραζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας